Search

Waarom kiezen voor digitaal lesmateriaal van Microsoft

Lees hieronde de redenen om te kiezen voor digitaal lesmateriaal.1. Gemak
U hoeft niet meer met zware boeken rond te lopen of uw boekenkast uit te breiden. Uw notities tijdens de training kunt u bij de juiste context in het digitale lesboek plaatsen.


2. Altijd de laatse versie
Microsoft Skillpipe biedt de optie "Fresh editions” aan. Deze optie zorgt ervoor dat u gratis updates krijgt van uw digitale lesmateriaal dat u heeft gedowload.
De oudere versie kunt u echter ook nog steeds bestuderen.

3. Any Time – Any Place
Wanneer u kiest voor Digitaal MOC ontvangt u een code waarmee u het digitale lesboek kunt activeren. Om in te loggen op de Skillpipe omgeving (https://skillpipe.courseware-marketplace.com/reader/en-GB/Account/Login) heeft u uw Windows Live account/ID nodig.

Zodra u bent ingelogd kunt u het boek eenvoudig toevoegen door middel van "+ ADD Book” en het invoeren van de verkregen code.
Hierna krijgt u de keuze om het boek online lezen of te downloaden. U kunt het boek op 3 verschillende devices dowloaden zodat u altijd direct de beschikking heeft over het boek dat continu gesynced wordt.

Voor Android, Windows Vista /7 en Windows 8/RT heeft Microsoft al een App op de markt gebracht, voor iPad (iOS 7 of hoger) komt dit begin 2015 uit. Uiteraard is de stof ook online toegankelijk.

4. Van boek tot informatiebron
Doordat u al uw aantekeningen, arceringen en bladwijzers in het lesmateriaal zelf aanbrengt, creëert u een naslagwerk dat letterlijk op u is afgestemd. Zoeken, lettergrootte, printen en inhoudsopgave zijn de eenvoud zelve. Uw eigen technische bibliotheek op meerdere devices is werkelijkheid geworden.


Ga naar skilpipe