Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747

Avond Bootcamp MCSA 2016


De avond Bootcamp van @The Academy is een opleidingstraject dat past in deze tijd. Voor de werkgever is er geen verlies aan productiviteit en is de opleidingsinvestering zo laag mogelijk gehouden.Voor de cursist is er kwalitatief zeer hoogwaardig lesmateriaal voorhanden, kunnen alle oefeningen in de Virtuele Classroom omgeving uitgevoerd worden en wordt de klassikale training uitgevoerd door een Senior Microsoft docent.De klassikale training richt zich met name op de vaardigheden en complexere onderwerpen in de leerstof.
Kortom de Avond Bootcamp van @The Academy is gericht op het grondig opbouwen van toepasbare kennis en vaardigheden afgerond met een succesvolle certificering. De extra leermiddelen, de verhoogde didactische effectiviteit en gerichte coaching dragen zorg voor de aantoonbaar betere slagingspercentages.

Indeling
· Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016 (70-740)
· Networking with Windows Server 2016 (70-741)
· Identity with Windows Server 2016 (70-742)


Opleidingskarakteristieken
· Een combinatie van zelfstudie, klassikale training en examenvoorbereiding
· Klassikale trainingsavonden concentreren zich op de complexere onderwerpen en vaardigheidsoefeningen.
· Een klassikale examentraining per module
· Beschikking over een volledig ingerichte Virtual Server 2016 omgeving om alle oefeningen uitgebreid uit te voeren en de nodige praktijkervaring op te doen.
· Voorbereiding op het examen wordt geprofessionaliseerd door het faciliteren van lesmateriaal dat uitermate geschikt is voor de vereiste zelfstudie om het examen te kunnen behalen
· Planning examens en herexamen(s) zijn geïntegreerd in het opleidingstraject.
· Studieplan en coaching gericht op een optimale voorbereiding voor het examen.

Extra Studiemateriaal
Het programma is inclusief
· Professionele e-learning per module
· Exam Reference Guide per module
· Virtual Server Omgeving per module, bestaande uit 2 Windows 2012 Servers en Clients
· Extra casussen
· Examenvragen en ondersteuning cursisten bij technische vragen

Cursustijden
De cursustijden per avond zijn van 18.30 tot 21.30 uur inclusief een korte koffiepauze.

Het volgende traject start op 12 februari 2018. U kunt al starten vanaf 1 januari 2018 met dit traject en zelfstudie. Klik hier voor meer informatie of bel een van onze adviseurs op 040-2924747.