Search

Java certificering en training

Java certificering is een veel gevraagde en waardevolle certificering van Oracle Corporation. De certificeringsexamens zijn ingedeeld in de volgende levels: Standard Edition en Enterprise Edition. Deze certificerings examens geven aan dat je de kennis en vaardigheden bezit in het ontwikkelen van software op het gebied van "Rich User interface", "Application Performance and Security", "Web Applications", "Mobile devices and other embedded devices".

Java Logo
Java Oracle Certified Associate (OCA)

Oracle Certified Associate (OCA)Om het gewenste Oracle Certified Associate certificaat voor Java te behalen zijn de volgende voorbereidende trainingen van dienst:
Daarnaast organiseren we Java Traineeships op basis van open inschrijving. Meer info:

Verbreding naar Full Stack Java

Alvorens verder te gaan met het Oracle Certified Professional certificaat voor Java adviseren wij eerst je verder te verdiepen in full stack Java. Met deze basis worden de slaagkansen voor OCP vele malen verhoogd en is je java bagage verbreed voor complexere web development opdrachten:

Java Oracle Certified Professional (OCP)

Oracle Certified Professional (OCP)


Om het gewenste Oracle Certified Professional certificaat voor Java te behalen zijn de volgende voorbereidende trainingen van dienst:

Java Examens


Hieronder treft u een overzicht van alle Java examens:

\


Java trainingen


Ga direct naar overzicht Java trainingen.
Meer informatie over Java trainingen en certificering? Stuur ons een email! of bel 040-2924747