Certificeringseisen voor Microsoft Partner Network


@The Academy heeft voor Microsoft Partners op overzichtelijke wijze een overzicht gemaakt welke certificeringseisen nodig zijn voor de diverse silver en gold competenties.
@The Academy kan u helpen bij het up to date houden van uw competenties. Wij willen dan van u weten welke competenties u wenst op silver en op gold niveau. Daarnaast hebben we een overzicht nodig van de behaalde examens van uw medewerkers. Wij helpen u dan gratis met het in beeld brengen van de stappen die nog ondernomen moeten worden om de gewenste competenties te borgen in de vorm van een overzichtelijk adviesrapport.
In april 2016 heeft Microsoft aangekondigd dat de vereisten voor 12 compententies voor Microsoft Partner Network certificering gaan veranderen. Het betreft de competenties die hieronder in het overzicht aangemerkt zijn met de opmerking "retiring"


Heeft u hierover vragen wij helpen u graag verder. Stuur een email naar info@the-academy.nl

Application platform

Related technologies include Microsoft BizTalk Server, Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL Server, and Windows Azure platform.

Core infrastructure

Related products include Microsoft Office, the Windows Server and Windows operating systems, Microsoft Forefront, and Microsoft System Center.

Cross-platform solutions

Business productivity

Related technologies include Microsoft Exchange Server, Microsoft SharePoint Server, and Microsoft Lync.

Business Applications

Related products are part of the Microsoft Dynamics portfolio.

Customer Segments