Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747

Microsoft Office opleidingsconcepten van @The Academy


Wilt u naar aanleiding van uw opleidingsbehoefte op het gebied van Microsoft Office vrijblijvend een afspraak maken dan is dat geen enkel probleem. Belt u even op 040-2924747 of email naar info@the-academy.nl en een van onze opleidingsadviseurs zal met u contact op nemen om een afspraak in te plannen.

Hieronder treft u de opleidingsconcepten die @The Academy u kan bieden op het gebied van Microsoft Office.


Smart Office Concept, Individueel Begeleid Trainen

klik hier voor alle geroosterde trainingen in het open leercentrum van @The Academy

Smart Office aanpak @The Academy.pdf


Migration Concept

De kracht van dit concept is de zeer korte instructietijd en de mogelijkheid om een grote gebruikersgroep in een korte tijd te bereiken. In bijgaand document leest u hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij de migratie naar Office 2010 of Office 2013.

Migratie naar Microsoft Office 2010-2013.pdf


E-learning Concept, on demand leren en performance support.

Ook voor Office E-learning trainingen kunt u bij @The Academy terecht. Vanaf de werkplek, thuis of welke locatie dan ook kunnen uw medewerkers online trainingen volgen op basis en gevorderd niveau van de Office applicaties.
Onze opleidingsadviseurs leggen u graag uit wat we kunnen betekenen op het gebied van "On-demand leren" en "performance support" voor uw organisatie. @The Academy is reseller van oplossingen in deze gebieden zodat uw medewerkers kunnen trainen op het moment dat ze het nodig hebben in hun dagelijkse werkzaamheden. Binnen deze oplossingen zijn er ook mogelijkheden om zelf uw opleidingscontent te ontwikkelen en te publiceren.