Search

Microsoft Office opleidingsconcepten
Hieronder treft u de opleidingsconcepten die @The Academy u kan bieden op het gebied van Microsoft Office.
Microsoft Office Logo

Smart Office Concept; Individueel Begeleid Trainen


De Smart Office trainingen richten zich op het verbeteren van de productiviteit van uw medewerkers in het gebruik van Microsoft Office applicaties.

Deze trainingen zijn taakgericht en toegespitst op het verhogen van vaardigheid, snelheid en gebruik van de juiste functionaliteiten binnen het Office pakket.

Uitgebreide informatie: PDF Icon

Klik hier voor alle Office trainingen in het open leercentrum.

Migratie ConceptDe kracht van dit concept is de zeer korte instructietijd en de mogelijkheid om een grote gebruikersgroep in een korte tijd te bereiken.

In bijgaand document leest u hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij de migratie van Office 20XX naar Office 365.

PDF Icon
Groep mensen die in de Office 365 cloud samenwerken


E-learning Concept "On-demand leren" en performance supportOok voor Office E-learning trainingen kunt u bij ons terecht.
Vanaf de werkplek, thuis of welke locatie dan ook kunnen uw medewerkers online Office trainingen volgen op basis en gevorderd niveau.

Onze opleidingsadviseurs leggen u graag uit wat we kunnen betekenen op het gebied van "On-demand leren" en "performance support" voor uw organisatie. Wij zijn reseller van oplossingen in deze gebieden zodat uw medewerkers kunnen trainen op het moment dat ze het nodig hebben in hun dagelijkse werkzaamheden.

Binnen deze oplossingen zijn er ook mogelijkheden om zelf uw opleidingscontent te ontwikkelen en te publiceren.