@The Academy zoeken


Handelwijze in verband met coronavirus

Door: Leo Cuijpers 16-04-2020

Sinds eind februari is Nederland in de greep gekomen van het Coronavirus (Covid-19). Sinds die tijd worden door de overheid stap voor stap maatregelen genomen om de verspreiding van het virus in te dammen. Op basis van de ontwikkelingen de afgelopen dagen en de door de regering aangekondigde maatregelen gaat @The Academy als volgt te werk. Lees verder


coronavirus


TRAININGEN


Alle trainingen gaan voorlopig nog steeds door. Hierbij geldt het volgende:

Indien je ziek bent door koorts, veelvuldig moet hoesten of niezen, of kortademig bent of keelklachten hebt verzoeken we je dit ons te melden via email en zorgen wij ervoor dat je de training virtueel kan volgen. Dit kan vanuit huis of kantoor.

Mocht je om andere redenen twijfelen of vereist je werkgever niet naar onze locatie te komen laat dit ons dan ook weten zodat wij kunnen regelen dat je de training virtueel kan volgen. Onze algemene voorwaarden met betrekking tot annulering en verschuiving blijven geldig.

@The Academy verzorgt al jaren virtuele trainingen en faciliteert de benodigde digitale infrastructuur en software zodat je op afstand live mee kunt doen met de training.@The Academy volgt verder alle maatregelen die aangegeven worden door het RIVM en/of de overheden om ervoor zorg te dragen dat het coronavirus minimale kans krijgt om zich te verspreiden.

EXAMENSIn verband met het coronavirus hebben we speciale maatregelen genomen. Klik hier voor meer informatie.

- PEARSON VUE ICT examens


Pearson Vue examens kunnen vanaf 7 april 2020 worden ingeboekt. In het examen centrum Eindhoven zijn diverse maatregelen genomen om te voldoen aan de voorzorgsmaatregelen zoals 1,5 meter afstand die door het RIVM zijn opgesteld.


- LAMARK


Alle examens (via Lamark) kunnen vanaf maandag 20 april weer ingepland worden op locatie Eindhoven. Neem voor het inplannen van je examen contact op met de organisatie waar u het examen normaliter regelt. @The Academy heeft geen inzicht in de administratieve processen van deze examens.

Voor examenkandidaten geldt dat er op de examenlocatie speciale voorschriften zijn opgesteld door de examenleveranciers i.v.m. het coronavirus. Deze voorschriften moeten opgevolgd worden.- ITTS / TOEFEL


Voor deze examens geldt dat deze weer ingepland kunnen worden met ingang van vrijdag 1 mei 2020. Inplannen van deze examens loopt via ETS. @The Academy heeft geen inzicht in de administratieve processen van deze examens.Voor de examens die doorgaan geldt het volgende:


Indien je ziek bent door koorts, veelvuldig moet hoesten of niezen, of kortademig bent of keelklachten hebt verzoeken we je dringend af te melden voor het examen. Kandidaten die deze symptomen vertonen worden naar huis gestuurd.ALGEMEENVerder gelden op onze locaties voor iedereen de volgende voorschriften:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt
  • Houd 1,5 meter afstand