Search

Subsidie

Tegemoetkoming in de studiekosten: Scholingfondsen


Bij veel brancheorganisaties kunnen aangesloten bedrijven substantiële subsidies krijgen als tegemoetkoming in hun opleidingskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De mogelijkheden en procedures variëren per bedrijfstak. Voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden of advies, kunt u terecht bij de betreffende organisatie (zie de bovenstaande links) of uw Academy accountmanager.

BelastingaftrekBinnen de Wet op de Inkomstenbelasting zijn studiekosten aftrekbaar. U mag de studiekosten van uw inkomstenbelasting aftrekken wanneer deze, min eventuele vergoedingen, hoger liggen dan de drempel van € 250,00.

Microsoft Software Assurance Vouchers regeling


Gratis trainen? Verzilver dan uw Software Assurance vouchers! Indien uw organisatie gebruik maakt van Microsoft Software Assurance dan kunt u de ontvangen trainingsvouchers bij @The Academy inwisselen voor gratis trainingen/trainingsdagen. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken dient bij het inschrijven in het "opmerkingen"-veld uw vouchercodes op te geven. Wij zorgen er dan voor dat verdere afhandeling juist verloopt.