Subsidie mogelijkheden

Tegemoetkoming in de studiekosten: Scholingfondsen

Bij veel brancheorganisaties kunnen aangesloten bedrijven substantiële subsidies krijgen als tegemoetkoming in hun opleidingskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De mogelijkheden en procedures variëren per bedrijfstak. Voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden of advies, kunt u terecht bij de betreffende organisatie (zie de bovenstaande links) of uw Academy accountmanager.

Belastingaftrek

Binnen de Wet op de Inkomstenbelasting zijn studiekosten aftrekbaar. U mag de studiekosten van uw inkomstenbelasting aftrekken wanneer deze, min eventuele vergoedingen, hoger liggen dan de drempel van € 250,=.

Microsoft Software Assurance Vouchers regeling

Gratis trainen? Verzilver dan uw Software Assurance vouchers! Indien uw organisatie gebruik maakt van Microsoft Software Assurance dan kunt u de ontvangen trainingsvouchers bij @The Academy inwisselen voor gratis trainingen/trainingsdagen. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken dient bij het inschrijven in het "opmerkingen"-veld uw vouchercodes op te geven. Wij zorgen er dan voor dat verdere afhandeling juist verloopt.

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Waarom @The Academy?
Hoge klanttevredenheid
8,7 uit 1961 evaluaties
Spreiden van lesdagen
flexibiliteit voor uw gemak
Persoonlijk advies
bij het zoeken van de juiste training
Virtueel trainen
voor alle klassikale en blended trainingen