Search

Subsidie

Tegemoetkoming in de studiekosten: Scholingfondsen


Bij veel brancheorganisaties kunnen aangesloten bedrijven substantiële subsidies krijgen als tegemoetkoming in hun opleidingskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

De mogelijkheden en procedures variëren per bedrijfstak. Voor meer informatie over de subsidiemogelijkheden of advies, kunt u terecht bij de betreffende organisatie (zie de bovenstaande links) of uw Academy accountmanager.

BelastingaftrekBinnen de Wet op de Inkomstenbelasting zijn studiekosten aftrekbaar. U mag de studiekosten van uw inkomstenbelasting aftrekken wanneer deze, min eventuele vergoedingen, hoger liggen dan de drempel van € 250,00.

Microsoft Software Assurance Vouchers regeling


Gratis trainen? Verzilver dan uw Software Assurance vouchers! Indien uw organisatie gebruik maakt van Microsoft Software Assurance dan kunt u de ontvangen trainingsvouchers bij @The Academy inwisselen voor gratis trainingen/trainingsdagen. Om van deze mogelijkheid gebruik te kunnen maken dient bij het inschrijven in het "opmerkingen"-veld uw vouchercodes op te geven. Wij zorgen er dan voor dat verdere afhandeling juist verloopt.
Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam
Emailadres
Maatwerk
Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevoerde gegevens