@The Academy zoeken


Microsoft Inspire 2019 vol inspiratie

Door: Leo Cuijpers 22-07-2019

Maandagochtend 15 juli 2019 werd Microsoft Inspire 2019 Las Vegas spectaculair geopend in de T-Mobile Arena. @The Academy was hierbij aanwezig om inspiratie op te doen en een goed beeld te krijgen van de technologische ontwikkelingen.

Een ding is zeker: Digitalisering gaat in versneld tempo door. Daarom is het belangrijk dat geïnvesteerd wordt in de digitale vaardigheden van medewerkers.

Kennis en vaardigheden zorgen ervoor dat op efficiënte wijze gebruik gemaakt wordt van productivity tools zoals Office365 met bv Teams. Teams is de collaboration omgeving waarin medewerkers, klanten en/of leveranciers samenwerken om de business doelstellingen te realiseren.

Op woensdagochtend was het tijd om te luisteren naar de inspirerende Corenote sessie van Microsoft CEO Satya Nadella over de ongekende mogelijkheden van Azure Devops, Azure PlayFab, Hyperscale SQL on Azure and Azure Artificial Intelligence (AI). Ook kregen we een fantastische demo met Hololens2 te zien.

Microsoft Inspire T-Mobile Arena Microsoft Inspire Las Vegas The Strip Microsoft Inspire The Hub‘s Avonds vond er een groot feest "One Celebration" op Microsoft Inspire plaats met een fantastische performance van de band Queen met Adam Lambert in de rol van Freddy Mercury.

De laatste dag in Las Vegas werd afgesloten met de business update voor alle 500 aanwezige Nederlanders van Microsoft Business Partners. Directeur Ernst Jan Stigter duidt hoe groot de capaciteitsvraag naar ICT’ers met de juiste kennis is en dat er sprake is van een fikse GAP! Skills daar draait het om voor technische intensiteit. Dit jaar zijn er 2000 ICT professionals gecertificeerd op Azure. In het nieuwe fiscale jaar moeten er 7500 gecertificeerd worden. @The Academy is daar klaar voor: klassikaal, blended of online. Meer info klik hier