@The Academy zoeken
HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 16 Oct 2019 09:39:36 GMT Set-Cookie: SessionID=82E9BAA5B2D213545FA657A75B7A47082A5DC5BB; path=/; HttpOnly Content-Type: text/html;charset=UTF-8 Expires: -1 Content-Length: 25244 Opleidingstool Infrastructure Cloud Microsoft Azure

Opleidingstool | Infrastructure Cloud Microsoft AzureJe wil meer kennis Microsoft Azure

Wereldbol met toetsenbord, muziek en boek

Azure fundamentals
Als je basiskennis wilt opdoen van Azure kun je kiezen tussen de gratis MOOC (e-learning) Azure Fundamentals en de training "10979 Introduction to Azure for IT-Professionals".

Het verschil tussen die twee is dat de training een stuk uitgebreider is dan de MOOC.Het is niet noodzakelijk om eerst de MOOC te volgen maar neem alvast een kijkje.

Registeer je binnen 2 minuten op het MOOC platform en begin direct aan de e-learning.Microsoft MOOC Azure Fundamentals AZ-900

MOOC | Azure FundamentalsMicrosoft Azure logo met de tekst 10979 Introduction to Azure for IT Professionals

Azure Certificering


De main certificering voor een infrastructurele medewerker werkzaam binnen Azure is de Azure Administrator certificering. Deze bestaat uit de volgende training waarmee je volledig op de hoogte geraakt als Azure Administrator.

Overige Azure Certificering


Er zijn vele opleidingspaden binnen Microsoft Azure. We hebben een erg gedetailleerde pagina ingericht waar alle certificeringsmogelijkheden uitgewerkt staan. Zie deze pagina voor alle informatie omtrent Azure certificeringen. Bekijk alle Azure certificeringen hier.

Volledig Azure opleidingstraject - 12 dagenWil je volledig op de hoogte zijn, van de fundamentals van Azure tot en met specialist niveau? Volg dan het Azure Specialist opleidingstraject.

Hiermee kun je op een professionele wijze een volledige Microsoft Azure solution ontwikkelen en implementeren.