Blog

Nieuw Certificering: Azure Networking Engineer Associate

Door: Leo Cuijpers 14-07-2021

Met steeds meer bedrijven die overschakelen naar de cloud, biedt Networking as a Service nieuwe voordelen. Zoals schaalvoordelen, hogere snelheid en beheerd toezicht.

De rol als netwerk engineer beweegt mee met de ontwikkelingen waardoor er steeds meer en complexere taken bijkomen. Van het migreren van workloads naar de cloud, het beheren van hybride connectiviteit, tot het ondersteunen van remote workers en het ondersteunen van strategische scenario's die digitale transformatie mogelijk maken.

Erkenning voor Netwerk professionals

De nieuwe AZ-700 training helpt netwerk professionals met het behalen van de kritische vaardigheden. Voor het behalen van de certificering heb je inhoudelijke expertise nodig in het aanbevelen, plannen, implementeren en onderhouden van Azure netwerkoplossingen, inclusief hybride netwerken, connectiviteit, routering, beveiliging en priv├ętoegang tot Azure Services. Professionals in deze rol implementeren oplossingen met behulp van de Azure portal en diverse andere methodes. Waaronder PowerShell-, Azure CLI- en Azure Resource Manager-sjablonen.

Het AZ-700 b├Ęta-examen is vanaf eind juli beschikbaar.

Klik op onderstaande knop voor meer info

Naar de nieuwe AZ-700 training
Buddy de mascotte met een tennisracket
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Waarom @The Academy?
Hoge klanttevredenheid
8,7 uit 3155 evaluaties
Spreiden van lesdagen
flexibiliteit voor uw gemak
Persoonlijk advies
bij het zoeken van de juiste training
Virtueel trainen
voor alle klassikale en blended trainingen