Search


The Academy introduceert: Unlock your potential

Door: Linda Waaijer 08-10-2018

Welk talent schuilt er nog meer in jou als IT’er? Best een interessante vraag. De vraag naar gekwalificeerde IT’ers is immers groter dan het aanbod en de specialisatiemogelijkheden zijn enorm. Ga je je verder ontwikkelen als programmeur, systeembeheerder, IT manager of misschien wel business consultant? Bij het stellen van deze vragen constateerden wij een gat in de markt en introduceren met trots “Unlock your potential”...
man kijkt met gespreide armen vanaf een bergtop naar de ocean

het gat in de markt


Er bestaat een grote uitdaging voor iedereen die in de IT werkzaam is. Geen enkele branche ontwikkelt zich zo snel en waarschijnlijk heb je gekozen voor een bepaalde specialisatie. Toch is er een valkuil: Het is de snelheid van technologisch innovatie die ervoor zorgt dat het probleem of uitdaging van de klant plotseling opgelost kan worden door het expertisegebied van een collega. Steeds meer integratie, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken, data of security, zorgt ervoor dat je zelf ook een bredere IT kennis moet hebben. Het gat in de markt? We gaan je helpen om te weten wat je nu niet weet. Daardoor blijf je up-to-date en van toegevoegde waarde voor werkgever en natuurlijk voor klanten.

Gratis opleidingstool geeft richting aan jouw carrière pad


Hoe je weet wat je niet weet? Voor het antwoord op deze vraag introduceren we de gratis opleidingstool. Een laagdrempelige tool, waarmee je zelf op onderzoek gaat en de mogelijkheden voor jouw kennisontwikkeling ontdekt. Je wilt bijvoorbeeld meer weten over de infrastructurele kant van ICT en begrijpen welke kennis er in trainingen en opleidingstrajecten aanwezig zijn. De opleidingstool is een kompas die je constant richting geeft tijdens jouw carrière in de IT. En er is nog iets: Het helpt je de goede keuze te maken zodat je nooit meer hoeft te constateren dat je op een verkeerde training zit.


Toch nog even iemand nodig om jouw koers te bepalen?


Wie op ontdekkingstocht gaat kan ook even de juiste richting kwijt zijn. Daarom staan onze opleidingsadviseurs altijd voor je klaar om je de goede kant op wijzen. Natuurlijk ook voor als je extra bevestiging nodig hebt voor jouw keuze. Of dat nu Microsoft, EC-Counsil, Cisco, Citrix of VMWare of een andere bestemming betreft, zij helpen je verder.


Valt er nog meer te "unlocken" om jouw kennis te ontwikkelen?


Ja! Binnen “Unlock your potential” is het MOOC, Microsoft Online Open Leerportaal, geïntegreerd. Daarmee studeer je gratis in eigen tempo en krijg je toegang tot allerlei deelonderwerpen. De meeste MOOC’s bevatten aanvullende video content, waardoor je snel en praktisch een bepaalde uitdaging leert op te lossen.


Ontdek je talent, unlock your potential!


Klik hier voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor vragen, maatwerk, reacties of suggesties.