Privacy policy

Zo gaan wij om met jouw persoonsgegevens

Via deze Privacy Policy informeert @The Academy BV je over de wijze waarop wij binnen onze organisaties omgegaan met jouw persoonsgegevens.

@The Academy BV is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Wij respecteren je privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Welke gegevens worden verwerkt?

Wij verwerken de persoonsgegevens die we van jou of van je werkgever ontvangen.

Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als je op andere wijze contact met ons opneemt.

Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: je naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor je bent aangemeld, inclusief betalingsgegevens, je feedback over de opleiding en overige informatie die je aan ons verstrekt.

Daarnaast verzamelt en verwerkt @The Academy BV in het kader van je opleiding ook gegevens, zoals je aanwezigheid, eventuele resultaten en of je de opleiding (met goed gevolg) hebt afgerond.

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt

@The Academy BV gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan de door jouw gekozen opleiding;
  • het verzorgen van de door jouw gekozen opleiding;
  • om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren;
  • om je onze nieuwsbrief of brochure toe te zenden;
  • om uje de door jouw gevraagde inlichtingen te verstrekken en op je vragen te reageren; en
  • om te voldoen aan op @The Academy BV rustende wet- en regelgeving.

De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot jou herleidbaar.

Indien dat met je werkgever is overeengekomen, kan @The Academy BV informatie over je aanwezigheid bij de opleiding verstrekken aan je werkgever. Wij kunnen je persoonsgegevens daarnaast beschikbaar stellen aan onze accreditatie organisaties.

@The Academy BV zal je gegevens niet aan andere derden verstrekken, tenzij je daarvoor voorafgaande toestemming hebt gegeven aan @The Academy BV of indien @The Academy BV daartoe wettelijk verplicht is.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's je bekijkt en welke opties je gebruikt.

Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer je de internet browser afsluit. Je kunt je internet browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst.

Ook kun je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. je kan dan echter mogelijk niet van alle onderdelen op onze website gebruikmaken.

Buddy de mascotte met een notitieblokn
Buddy onze mascotte die zijn vinger opsteekt

Marketing

Prospect herkenning

  • Doel: De Prospectherkenning-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt. Hierdoor kunnen we relevante communicatie en informatie delen per o.a. e-mail, wanneer u uw klantgegevens heeft achtergelaten voor de download of aanschaf van een product op onze website
  • Eigenschap: De cookie komt van Prospect Herkenning en verloopt aan het eind van de websitesessie.
  • Delen: Prospect Herkenning (New Sales Company) deelt geen informatie met derden. Bekijk Prospect Herkenning Privacy Statement.

Facebook

  • Doel: De Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op Facebook getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Facebook en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Facebook deelt geen informatie met derden. Bekijk Facebook Privacy Statement

Google AdWords - Google Dynamics Remarketing

  • Doel: De Google AdWords-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden.Bekijk Google Privacy Statement.

Google Analytics

  • Doel: De Google Analytics-cookie houdt bij hoe een gebruiker de website gebruikt. Informatie over het gebruik wordt gebruikt om rapporten op te stellen voor intern gebruik om onze dienstverlening aan onze klanten te verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden (excl. derden die informatie namens Google verwerken). Bekijk Google Privacy Statement.

Hotjar

  • Doel: De Hotjar–cookie houdt bij waar de gebruiker klikt op de website. Hierdoor kunnen we de website-ervaring voor de gebruiker verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Hotjar en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Hotjar deelt geen informatie met derden. Bekijk Hotjar Privacy Statement

LinkedIn

  • Doel: De LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op LinkedIn getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van LinkedIn en wordt 3 maanden bewaard.
  • Delen: LinkedIn deelt geen non-persoonlijke data met derden. Bekijk LinkedIn Privacy Statement

Twitter

  • Doel: De twitter-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op twitter getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van twitter en wordt 3 maanden bewaard.
  • Delen: Twitter deelt geen non-persoonlijke data met derden.Bekijk Twitter Privacy Statement.

MailChimp

  • Doel: De mailchimp-cookie houdt bij of de gebruiker de nieuwsbrief opent en of hij op links klikt in het nieuwsbericht, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van MailChimp en wordt max. 2 maanden bewaard.
  • Delen: MailChimp deelt geen informatie met derden. Bekijk Mailchimp Privacy Statement

Zendesk

  • Doel: De Zendesk-cookie houdt bij op welke pagina de gebruiker zich bevindt, zodat een opleidingsadviseur via live chat reactief de gebruiker te woord kan staan bij vragen.
  • Eigenschap: De cookie komt van Zendesk en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Zendesk deelt geen informatie met derden.Bekijk Zendesk Terms of Service

OptinMonster

  • Doel: De OptinMonster-cookie geeft op basis van het bezoeken van vooraf ingestelde pagina’s een relevante pop-up voor de gebruiker. de cookie zorgt ervoor dat de pop-up pas na een aantal seconden getoond wordt en dat de pop-up maximaal 1 keer in een bepaald tijdsbestek getoond wordt.
  • Eigenschap: De cookie komt van OptinMonster en wordt ? bewaard
  • Delen: OptinMonster deelt geen informatie met derden? Bekijk Optinmonster Terms of Service

Beveiliging en bewaartermijn

Je persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken.

@The Academy BV bewaart uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang als de wet dat voorschrijft. @The Academy BV mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Inzage, correctie en verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan een gespecificeerd verzoek tot @The Academy BV richten door een e-mail te sturen naar info@the-academy.nl onder vermelding van je naam en adres.

@The Academy BV zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal @The Academy BV de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Wijzigingen

@The Academy BV kan deze Privacy Policy wijzigen. We raden dan ook aan deze Privacy Policy regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Deze Privacy Policy is voor het laatst gewijzigd op 1-2-2018.

Buddy de mascotte die een schild met security erop vastheeft
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Waarom @The Academy?
Hoge klanttevredenheid
8,7 uit 1961 evaluaties
Spreiden van lesdagen
flexibiliteit voor uw gemak
Persoonlijk advies
bij het zoeken van de juiste training
Virtueel trainen
voor alle klassikale en blended trainingen