Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747

@The Academy Individueel Begeleid Trainen (IBT)


Individueel Begeleid Trainen
Met het concept Individueel Begeleid Trainen biedt @The Academy je maximale flexibiliteit en doorgangsgarantie. Deze methode is ideaal voor jou wanneer je voor een bepaalde datum of project over de specifieke kennis en vaardigheden moet beschikken. Of wanneer je graag in eigen tempo je wil concentreren op die onderwerpen die voor jou van belang zijn. Leren in eigen tempo met individuele training op het moment dat je dat nodig vindt levert een verrassend rijke leerervaring op.

Je doorloopt individueel en in eigen tempo jouw training en concentreert je op die onderwerpen die voor jou van belang zijn. Je krijgt de beschikking over een goed ingerichte studieplek met een op de cursus afgestemde IT omgeving. Hierin kan jij je ongestoord concentreren op de leerstof en het maken van de praktijkoefeningen (labs). Samen met een zeer ervaren docent wordt bij aanvang een studieplan gemaakt. De docent loodst jou door de stof, reikt de juiste informatie/training aan op het moment dat jij dat wenst of nodig vindt, kent de valkuilen en helpt jou met het bereiken van jouw studiedoel.


De belangrijkste kenmerken zijn:
  • Altijd doorgangsgarantie!
  • Een op maat afgestemd studieplan rekening houdend met ervaring en individueel opleidingsdoel
  • Op de eerste cursusdag is de aanvangstijd tussen 9:00 en 10:00 afhankelijk van het aantal aanmeldingen t.b.v. individuele intake.
  • Het officiële Microsoft Curriculum Cursusboek vormt de basis voor de training
  • Uitgebreide “Multi Media bibliotheek” in het Individueel Training Centrum van @The Academy met o.a. aanvullende video learning door Senior Instructors voor het overgrote deel van de trainingen.
  • De cursist werkt in zijn eigen tempo aan die onderwerpen die voor hem van belang zijn
  • Een zeer ervaren docent begeleidt en ondersteunt bij vragen of complexere onderwerpen
  • Compleet uitgeruste IT studieplek waar ongestoord gestudeerd kan worden
  • Het systeem onthoudt waar de cursist gebleven is zodat hij/zij direct verder kan met de training.
  • Flexibel; naast de aangeboden cursusdata kunt u ons bellen om zelf uw cursusdata individueel te plannen op de dagen dat het Individueel Training Centrum van @The Academy geopend is.

Trainingen die worden uitgevoerd op basis van het Individueel Begeleid Trainen concept zijn herkenbaar aan het onderstaande logo.