Search

Microsoft 365 Specialist Trainingen

Het unieke opleidingstraject Microsoft 365 Specialist bestaat uit 4 modules en beslaat in totaal 13 opleidingsdagen. Klik op bovenstaand logo voor prijs en data van het complete traject of klik op een van onderstaande modules voor prijs en data van een separate module.Voorheen had je na het volgen van het Office 365 Specialist traject veel meer kennis dan nodig was voor de titel MCSA Office 365. Dit doel is niet veranderd: “je moet de kennis in de praktijk toe kunnen passen”. Dat is ook nu weer de achtergrond van het Microsoft 365 Specialist traject. Van ál onze specialist trajecten.

Microsoft heeft het complete trainingsaanbod voor Microsoft 365 vernieuwd in nieuwe korte role-based vorm (0,5-1-2-daagse training gericht op één onderwerp) waar je hoogstwaarschijnlijk al eerder over gehoord hebt. Onze senior docenten hebben dit uitgebreide nieuwe aanbod bestudeerd en op basis daarvan het Microsoft 365 Specialist opleidingstraject samengesteld.

Opnieuw zorgen we ervoor dat je na het volgen van dit unieke traject een Microsoft 365 Specialist bent. Je kunt hiermee de nieuwe certificering Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator halen en je hebt relevante kennis en vaardigheden opgebouwd op het gebied van Microsoft 365 security, teamwork en collaboration.