@The Academy zoeken


Security SEC-CCSP


Training info:

Lesmethodes Icoon Lesmethode:

Klassikaal


Andere methoden:
Klok icoon Duur:

5 dagen

Euro icoon

Prijs:

4495,-

print icoon Offerte:

Print

Certified Cloud Security Professional


SAMENVATTING

Met het succes van allerhande Cloud oplossingen, krijgen ook de bezwaren rondom de beveiliging van vertrouwelijke informatie steeds meer aandacht. Enerzijds zijn er organisaties die zich hiervan onvoldoende bewust zijn met mogelijke compliance problemen (bijvoorbeeld op het gebied van privacy) tot gevolg. Andere organisaties kiezen de meest veilige weg en ontlopen daarmee soms onnodig praktische- of economisch aantrekkelijke oplossingen.

CCSP (Certified Cloud Security Professional) is de nieuwe standaard in Cloud Security certificering van (ISC)2 en de Cloud Security Alliance. Verspreid over zes domeinen worden onderwerpen als cloud architectuur, de impact op risk management, business continuity, identity management en legal / compliance behandeld.

Belangrijke onderwerpen als cloud omgevingen in IT (Security) Audits en het opdoen van hands-on ervaring in Cloud Security implementaties blijven in CCSP echter onderbelicht. Deze aanvullende kennis wordt aangereikt zodat u deze enerzijds kunt gebruiken om een cloud omgeving zelf te auditen of voorbereid te zijn op een externe audit en anderzijds om (door middel van hands-on labs) beter te begrijpen hoe u Cloud Security operationeel vormgeeft.

CCSP / CSAC is een unieke Cloud Security training. Nergens worden cloud architectuur en de security aspecten daarvan (inclusief hands-on labs) gecombineerd met kennis over het IT auditproces en de belangrijke verschillen tussen het auditen van fysieke- en cloudomgevingen.

Verder leert u welke gevolgen bovenstaande heeft voor zaken als Risk Management, Identity & Access Management, disaster recovery, incident response en applicatiebeveiliging en wat u moet doen om een cloud implementatie succesvol en veilig te laten verlopen.

Na het volgen van deze training weet u tot slot hoe uw organisatie compliance issues kan voorkomen door cloud oplossingen veilig te (laten) implementeren.

PLANNING


DIRECT INSCHRIJVEN

Heeft u vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!
040-2924747

DOELGROEP


VOORKENNIS


ONDERWERPEN


EXAMEN