@The Academy zoeken


Security SEC-CSPLUS


Training info:

Lesmethodes Icoon Lesmethode:

Klassikaal

Klok icoon Duur:

5 dagen

Euro icoon

Prijs:

2595,-

print icoon Offerte:

Print

Comptia Security +


SAMENVATTING

De CompTIA Security+ training en certificering zijn geschikt om een goed fundament te leggen wanneer je begint met IT- Cybersecurity werkzaamheden. Je doet brede kennis op van het vakgebied die van pas komt in elke cybersecurity rol. Security+ leert je de best practices om hands-on security gerelateerde problemen op te kunnen lossen, door je de daarvoor benodigde praktische vaardigheden bij te brengen. Na de training weet je niet alleen security incidenten te herkennen maar ook hoe ermee om te gaan.
In de Security+ training leer je diverse bedreigingen en aanvalstechnieken herkennen en krijg je inzicht in penetratietesten en manieren om op kwetsbaarheden te scannen. Je gaat netwerkcomponenten installeren, configureren en implementeren voor het beoordelen en oplossen van security gerelateerde problemen. Tevens doe je kennis op over de implementatie van veilige netwerkarchitectuur concepten en systeemontwerpen.
Security+ behandelt het installeren en configureren van identiteits- en toegangsdiensten en de beheerfuncties daarvan. Tot slot leer je het installeren en configureren van de security instellingen van draadloze netwerken en de implementatie van PKI.

Wat kan ik na deze training?

Systemen installeren en configureren om applicaties, netwerken en apparaten te beveiligen
Strategie├źn identificeren die cybercriminelen en hackers gebruiken om netwerken en hosts aan te vallen en de tegenmaatregelen die worden ingezet om ze te verdedigen.
De principes van security op organisatieniveau en de elementen van een effectief beveiligingsbeleid begrijpen.
De technieken en de toepassing van standaarden en producten op het gebied van cryptografie beheersen.
Netwerk- en host-based beveiligingsoplossingen installeren en configureren.
Beschrijven hoe de beveiliging van draadloze- en externe toegang kan worden afgedwongen.
De normen en producten benoemen die worden gebruikt om de beveiliging van web- en communicatietechnologie├źn af te dwingen.
Strategie├źn identificeren waarmee business continuity, disaster recovery en fault tolerance in een organisatie worden gegarandeerd.
Kwetsbaarheden in applicaties en programmeercode (her)kennen en de methodes weten om de bijbehorende risico's te beperken tijdens de ontwikkelfase en daarna.

PLANNING


DOELGROEP


VOORKENNIS


ONDERWERPEN


EXAMEN