Search

Hoe weet je welke security trainingen er allemaal zijn - op fundamentals, practical en management niveau?

ICT Security is een zeer actueel onderwerp, we horen wekelijks nieuws over digitale inbraken. De twee grootste gevolgen van een digitale inbraak zijn reputatieschade en hoge herstelkosten.Ook hoort security bij de nieuwe ICT Skills en we zien een grote kloof tussen de gevraagde kennis en vaardigheden vanuit de markt en de beschikbaarheid van professionals met deze kennis en vaardigheden.

Onze security specialist heeft onlangs nog een blog geschreven hierover. Lees meer op: "Waarom is security pas belangrijk als onszelf iets overkomt".

Deze vendoren dekken het grootste gedeelte het security training segment


CompTIA Logo

CompTia

Een Amerikaanse non-profit organisatie die certificeringen maakt voor productonafhankelijke IT-vaardigheden met als doel verbeteren van de IT-industrie.

ISACA Logo

ISACA
ICASA biedt Cybersecurity Nexus (CSX), een bron van voor de holistische aanpak van cybersecurity maar is met name bekend door wereldwijd erkende kwalificaties.
Ec-Council Logo

EC-Council
Vooral bekend om zijn professionale certificerigen voor IT-beveiliging. Ze bieden tal van certificeringen, de meest bekende is de Certified Ethical Hacker.

ISC-2 security trainingen @The Academy

ISC-2
Een non-profit organistie die gespecialiseerd is in opleidingen en certificeringen voor cyberbeveiligingsprofessionals.

CertNexus Logo

CertNexus
Richt zich op het aanbieden van certificeringen specifiek voor IT-professionals. Ontwikkeld voor de groeiende vraag naar valideringsvalidatie en persoonlijke groei.

De 7 populairste security trainingenDe trainingen zijn opgedeeld in 3 niveaus:
  • Fundamental level
  • Practical level
  • Management level

FUNDAMENTAL LEVEL