Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747


Onze missie is bedrijven en hun medewerkers helpen kansen te creëren door hen in staat te stellen bij te blijven in de technologische ontwikkelingen.
Een leven lang leren is een commitment en een reis die we graag samen met u invulling geven. Dit realiseren wij door het aanbieden van bewezen en unieke leermethoden die aansluiten bij uw wensen, tempo en budget.

@The Academy is dé ICT opleider in de regio Zuid-Nederland. Met haar hoofdvestiging gevestigd in Eindhoven verzorgt @The Academy al meer dan 20 jaar opleidingen binnen de ICT wereld. Dit betreft opleidingen op zeer uiteenlopende niveaus, van software ontwikkeling in .NET en Java, systeembeheer in Microsoft Cloud en VMWare virtualisatie of ICT support tot en met een Excel Basis training.

De ICT-wereld blijft zich ontwikkelen en verandert continu. Er bestaat een grote vraag naar ICT-ers met actuele ICT-kennis. Door middel van certificaten en officiële certificering(en) kan een ICT-er zijn kennis en niveau aantonen. Die zijn tevens weer belangrijk voor de werkgever, die zo aantoonbaar kennis borgt van zijn medewerkers. Zonder scholing blijft een ICT-er in verouderde systemen hangen.
Dit geldt tevens voor niet-ICT medewerkers die werken met softwarepakketten zoals Microsoft Office. Hoe helpt @The Academy organisaties bij deze uitdaging om meer ICT kennis in huis te halen?• Trainingen in persoonlijke vaardigheden, specifiek gericht op ICT-ers.

• Onze leermethodes zijn vanuit verschillende visies op leren ontwikkeld, waarbij de inhoud hetzelfde blijft. Samen met zowel de werkgever als werknemer zoeken we altijd naar de juiste invulling voor die specifieke cursist of groep cursisten. Hierbij kunt u denken aan aan verdelen van tijdsinvestering, kostenbesparing en hoe de lesstof aangeboden wordt. We verzorgen bijv. blended opleidingen waarbij we de ideale combinatie zoeken tussen
klassikaal leren en online zelfstudie.
Hiermee besparen we minimaal 40% aan lesdagen, dat meteen resulteert in lagere opleidingskosten.• Laagdrempelige mogelijkheden om kennis op te doen. We zijn een van de eerste, wereldwijde LAAS (learning as a service) partners van Microsoft. Via ons eigenhandig gebouwde
online leerportaal kunnen gratis e-learning modules gevolgd worden. De e-learning modules
zijn ontwikkeld door Microsoft en richten zich op specifieke, relevante en actuele onderwerpen
die vaak ook een verdieping/specialisatie zijn op onze trainingen. Daarnaast zijn er veel introductie trainingen beschikbaar.
Elk kwartaal wordt ons leerportaal uitgebreid met nieuwe e-learning modules. Het portaal is bereikbaar via onze website.
• Zoals eerder vermeld blijft de ICT-wereld zich ontwikkelen en verandert continu. Hiervoor hebben we een 4-tal Specialist trajecten ontworpen. Dit zijn de Cloud technologieën Azure en Offi ce365 en de onderwerpen Security en Big Data. De twee laatst genoemde trajecten zijn ook te volgen als je nog geen of weinig ervaring binnen deze onderwerpen hebt, zodat je je snel en professioneel kan gaan verdiepen in deze snel ontwikkelende werelden.

• We hechten veel waarde aan aantoonbare kennis en certificeringen. Om onze klanten hierin te ondersteunen hebben we in Eindhoven het grootste examencentrum in de Brainport regio. We verzorgen examens in allerlei technologieën.

• Een grote en ingrijpende verandering voor veel van onze klanten is de AVG/GDPR wetgeving. Door de vele vragen die wij hierover krijgen hebben wij een tweetal proposities ontwikkeld waarin alle afdelingen binnen bedrijven geïnformeerd en ondersteund worden in de veranderingen en na afl oop weten hoe met deze wetgeving om te gaan.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Paradijslaan 40
5611 KP Eindhoven
040-2924747


Op de inhoud, totstandkoming en nakoming van al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven nr 1714 6810. Op verzoek worden deze voorwaarden u kosteloos toegezonden. BTW nr. : NL8108.59.956.B01 U kunt de voorwaarden ook downloaden door op de volgende link te klikken: Algemene voorwaarden @The Academy.