Search

Over ons

"Onze missie is bedrijven en hun medewerkers helpen kansen te creëren door hen in staat te stellen bij te blijven in de technologische ontwikkelingen.


Een leven lang leren is een commitment en een reis die we graag samen met u invulling geven. Dit realiseren wij door het aanbieden van bewezen en unieke leermethoden die aansluiten bij uw wensen, tempo en budget."

@The Academy verzorgt al meer dan 20 jaar opleidingen binnen de ICT wereld. Dit betreft opleidingen op zeer uiteenlopende niveaus, van software ontwikkeling in .NET en Java, systeembeheer in Microsoft Cloud en VMWare virtualisatie of ICT support tot en met een Excel Basis training.

Bekijk hier ons volledige training portfolio

Een groep cursisten volgt een klassikale training

Veranderende wereldDe ICT-wereld blijft zich ontwikkelen en verandert continu. Er bestaat een grote vraag naar ICT-ers met actuele ICT-kennis. Door middel van certificaten en officiële certificering(en) kan een ICT-er zijn kennis en niveau aantonen. Die zijn tevens weer belangrijk voor de werkgever, die zo aantoonbaar kennis borgt van zijn medewerkers. Zonder scholing blijft een ICT-er in verouderde systemen hangen. Dit geldt tevens voor niet-ICT medewerkers die werken met softwarepakketten zoals Microsoft Office. Hoe helpt @The Academy organisaties bij deze uitdaging om meer ICT kennis in huis te halen?

• Trainingen in persoonlijke vaardigheden, specifiek gericht op ICT-ers.

• Onze leermethodes zijn vanuit verschillende visies op leren ontwikkeld, waarbij de inhoud hetzelfde blijft. Samen met zowel de werkgever als werknemer zoeken we altijd naar de juiste invulling voor die specifieke cursist of groep cursisten. Hierbij kunt u denken aan aan verdelen van tijdsinvestering, kostenbesparing en hoe de lesstof aangeboden wordt. We verzorgen bijv. blended opleidingen waarbij we de ideale combinatie zoeken tussen klassikaal leren en online zelfstudie.
Hiermee besparen we minimaal 40% aan lesdagen, dat meteen resulteert in lagere opleidingskosten.
Een overzicht met van blokjes met te kiezen online lessen

Online leerportaalLaagdrempelige mogelijkheden om kennis op te doen. We zijn een van de eerste, wereldwijde LAAS (learning as a service) partners van Microsoft. Via ons eigenhandig gebouwde online leerportaal kunnen gratis e-learning modules gevolgd worden.

De e-learning modules zijn ontwikkeld door Microsoft en richten zich op specifieke, relevante en actuele onderwerpen die vaak ook een verdieping/specialisatie zijn op onze trainingen. Daarnaast zijn er veel introductie trainingen beschikbaar.

Elk kwartaal wordt ons leerportaal uitgebreid met nieuwe e-learning modules.

Diverse opleidingstrajectenZoals eerder vermeld blijft de ICT-wereld zich ontwikkelen en verandert continu. Hiervoor hebben we een 4-tal Specialist trajecten ontworpen. Dit zijn de Cloud technologieën Azure en Office365 en de onderwerpen Security en Big Data. De twee laatst genoemde trajecten zijn ook te volgen als je nog geen of weinig ervaring binnen deze onderwerpen hebt, zodat je je snel en professioneel kan gaan verdiepen in deze snel ontwikkelende werelden.

We hechten veel waarde aan aantoonbare kennis en certificeringen. Om onze klanten hierin te ondersteunen hebben we in Eindhoven het grootste examencentrum in de Brainport regio. We verzorgen examens in allerlei technologieën.

Een grote en ingrijpende verandering voor veel van onze klanten is de AVG/GDPR wetgeving. Door de vele vragen die wij hierover krijgen hebben wij een tweetal proposities ontwikkeld waarin alle afdelingen binnen bedrijven geïnformeerd en ondersteund worden in de veranderingen en na afloop weten hoe met deze wetgeving om te gaan.

Entreehal @The Academy

Voornaam
Tussenvoegsels
Achternaam
Emailadres
Maatwerk
Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij ingevoerde gegevens