Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747


Méér opleiding in minder tijd.

Dat is het uitgangspunt dat @The Academy hanteert binnen al haar opleidingsconcepten. Kwaliteit en resultaatgerichtheid garanderen het behalen van het opleidingsdoel. En de aanpak van @The Academy garandeert de efficiëntste weg tegen de scherpste prijs.

@The Academy is een zelfstandig Nederlands bedrijf die al sinds 1997 actief is als ICT opleider met vestigingen in Eindhoven en Utrecht. Naast open rooster trainingen op onze vestigingen verzorgen we klassikale (groeps)trainingen door de gehele Benelux op aanvraag en kunnen wij een groot aantal trainingen aanbieden aan cursisten over de gehele wereld middels een zeer stabiel en robuust uitgevoerde Virtual Training Omgeving. Bij @The Academy kunt u terecht voor o.a. de volgende technologieën: Microsoft, Citrix, VMWare, Cisco, RES, Veeam, Watchguard, Linux, ITIL, Prince2, Togaf, ASL, BiSL en Agile Scrum.
Wij zijn een innovatieve organisatie en streven naar het maximale resultaat voor onze klanten.

Met een besparing van 20% aan lesdagen en tot € 400,00 op de cursusprijs is ons concept
TimeSaver uitgegroeid tot één van de meest gewilde opleidingsproducten van @The Academy.
In het TimeSaver opleidingsconcept wordt diezelfde Microsoft cursus uitgevoerd in twee gespreide blokken van 2 verlengde klassikale lesdagen. Door de effectieve trainingstijd per cursusdag te verlengen zijn we in staat om de gehele lesstof in hetzelfde tempo te behandelen met voldoende tijd voor de oefeningen, discussies en voorbeelden uit de praktijk.Het Miles leerconcept is gericht op het grondig opbouwen van kennis en toepasbare vaardigheden afgerond met het succesvol behalen van de examens.
@The Academy combineert met het MILES concept de voordelen van klassikaal opleiden en zelfstudie in een begeleid traject gericht op certificering. Met een besparing van 40% in opleidingstijd, 100% slagingsgarantie en een betaalbare prijs is het geen wonder dat veel klanten hiervoor kiezen.
Met het concept Individueel Begeleid Trainen (IBT) speelt @the Academy in op de vraag naar flexibiliteit, zelfwerkzaamheid en “on-demand” training. De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo zijn training.
Een zeer ervaren docent begeleidt en behandelt de vragen of complexere onderwerpen op verzoek van de cursist. De IBT trainingen kennen 100% doorgangsgarantie.De Office trainingen van @The Academy richten zich op het trainen in de functionaliteiten die u gebruikt of wilt gaan gebruiken. Hierdoor zijn we gauw in staat om tot 50% aan opleidingstijd te besparen ten opzichte van de standaard cursussen. En met de hoogste effectiviteit. Want training in iets dat niet gebruikt wordt is in onze ogen weggegooid geld.
Neem voor meer informatie contact met ons op.


Paradijslaan 40
5611 KP Eindhoven
040-2924747


Op de inhoud, totstandkoming en nakoming van al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven nr 1714 6810. Op verzoek worden deze voorwaarden u kosteloos toegezonden. BTW nr. : NL8108.59.956.B01 U kunt de voorwaarden ook downloaden door op de volgende link te klikken: Algemene voorwaarden @The Academy.