Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747


Citrix Training en Certificering

Het actuele zeer brede productaanbod heeft geleid tot trajecten met een gedifferentieerde certificeringsaanpak. Bovendien is er ook nog sprake van 2 verschillende trajecten, "Oud" en "Nieuw".



Citrix Oud. Certificeringstracks voor XenApp 6.5, XenDesktop 5.5 en XenServer 6.0


Voor producten die tot en met 2012 op de markt zijn gekomen kent Citrix nog het Certified Administrator traject. Eenmaal behaald blijven deze certificeringen 3 jaar geldig.


Administrator (CCA en CCAA).

  • Een Citrix Certified Administrator is iemand die aantoonbare expertise bezit met een bepaald Citrix product. Certificering tot CCA is momenteel voor slechts 3 verouderde Citrix producten beschikbaar.
  • Voor Citrix XenApp 6.5 is er nog steeds naast CCA certificering ook een vervolgcertificering mogelijk: Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA).

NB
Per 28 november 2014 zijn de oude certificeringstracks voor Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) en Citrix Certified Integration Architect (CCIA) gediscontinueerd. Deze certificeringen zijn vervangen door Citrix Certified
Professional - Virualization resp. Citrix Certified Expert - Virtualization.

Citrix Nieuw. Certificeringstracks voor Virtualization, Networking en Mobility


Voor de virtualisatie, networking en mobility producten die vanaf 2013 zijn gelanceerd zijn geheel nieuwe, meer op de job role gerichte certificeringstrajecten beschikbaar. Deze staan geheel los van de oude certificeringen en hebben een aparte structuur gekregen. De nieuwe certificeringstracks hebben betrekking op Citrix XenDesktop (vanaf versie 7), Citrix NetScaler (vanaf versie 10) resp. Citrix XenMobile (vanaf versie 8).


Citrix Certificeringstrack voor Virtualization (XenDesktop 7)

De applicatie- en desktop delivery certificeringen zijn gericht op de hoofdspecialisaties beheer, uitrol en ontwerp van XenDesktop 7 oplossingen.  XenDesktop 7 is de upgrade én samenvoeging van de vroegere producten XenApp en XenDesktop.


Citrix Certificeringstrack voor Networking (Netscaler 10)

De Networking certificering richt zich op de kennis en vaardigheden die benodigd zijn om alle mogelijkheden van Citrix NetScaler te benutten, inclusief de implementatie voor app en desktop delivery, beveiliging, redundancy, netwerkprestaties en optimalisering.




Citrix Certificeringstrack voor Mobility

De Mobility certificering erkent de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, implementeren en beheren van mobile device en app management en delivery oplossingen.




Citrix trainingen


Ga direct naar overzicht Citrix trainingen.


Meer informatie over Citrix trainingen en certificering? Stuur ons een email! of bel 040-2924747