Zoek een training:
ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747 ICT training Eindhoven - Utrecht, Microsoft certificering, MCSA, MCSE, examens, opleiding 040-2924747


Microsoft Training en Certificering

Microsoft biedt certificeringen die wereldwijd worden erkend. Een Microsoft certificering toont aan dat u als ICT-Professional beschikt over de diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van de betreffende certificering.

Op 26 september 2016 hebben alle ICT professionals die een Microsoft transcript hebben, waarop hun certificeringen staan geregistreerd, een update ontvangen op basis van de nieuwe certificeringen die Microsoft heeft gelanceerd. Dit betekent dat Microsoft ook direct heeft aangekondigd dat alle bestaande MCSE en MCSD certificeringen komen te vervallen per 31-3-2017.

Het gaat dan om de volgende MCSE certificeringen:
- MCSE Server Infrastructure
- MCSE Private Cloud
- MCSE Messaging
- MCSE Communication
- MCSE Sharepoint
- MCSE Enterprise Devices and Apps
- MCSE Data Platform
- MCSE Business Intelligence

En om de volgende MCSD certificeringen:
- MCSD Windows Store Apps using HTML5
- MCSD Windows Store Apps using C#
- MCSD Web Applications
- MCSD Sharepoint Apps
- MCSD Azure Solutions Architect


Hiervoor in de plaats komen er 5 nieuwe MCSE en MCSD certificeringen:
MCSE Business Applications

De basis die nodig is voor het behalen van een MCSE of MCSD certifcering is een MCSA certificering. Ga naar MCSA certificering voor de details hiervan.

De nieuwe MCSE of MCSD certificering dient elk jaar vernieuwd te worden door middel van het behalen van een extra examen uit de examenreeks die aan de betreffende MCSE of MCSD certificering is gekoppeld. Voor meer details ga naar MCSE certificering of MCSD certificering.

Microsoft Certificering Roadmap

Hieronder treft u het overzicht van de nieuwe Microsoft certificerings roadmap.Transitie naar de nieuwe certificering


Op 26 september 2016 zijn alle transcripts aangepast met de nieuwe certificering. Hoe werkt dit? Stel, je hebt de volgende twee certificeringen:
- MCSA Windows Server 2012 (410 - 411 - 412)
- MCSE Server Infrastructure (413 -414)


Dan heb je op basis van deze certificeringen de nieuwe certificering MCSE Cloud Platform & Infrastructure verkregen. De MCSE Server Infrastructure staat nog op het transcript maar zal per 31-3-2017 komen te vervallen. Voor 26 september 2017 dien je een nieuw examen uit de lijst van MCSE Cloud Platform & Infrastructure te doen om de nieuwe MCSE certificering te 'renewen'.

Microsoft trainingen


Ga direct naar overzicht Microsoft trainingen of naar de Microsoft voordeelbundels.


Meer informatie over Microsoft trainingen en certificering? Stuur ons een email! of bel 040-2924747