Search

Microsoft Office Trainingen


De meeste bedrijven werken met het Microsoft Office pakket. Het is belangrijk om er goed mee overweg te kunnen.

De nieuwste versie is Office 2019.

Geef jezelf of je medewerkers de tools die nodig zijn om grip te krijgen op Word, Excel, PowerBI en meer.
Microsoft Office Logo

Hoe word je handiger met Microsoft Office, zelfs als je Office al elke dag gebruikt?Of het nu om jezelf of je medewerkers gaat, voor elk Office programma hebben wij een geschikte training.


Gaat het om basisvaardigheden of juist om meer uit een programma te halen?


Ook kan het interessant zijn om via een training de mogelijkheden van een nog niet gebruikt Office programma te bekijken. Een eendaagse cursus leent zich daar perfect voor.


Juist doordat Microsoft Office zo uitgebreid is en vele programma’s omvat bieden we maatwerk aan. Dat kan een training op locatie zijn maar ook een training waarbij de inhoud wordt afgestemd op je organisatie. Het is logisch dat niet alle onderwerpen in een training even belangrijk voor je zijn.


Heb je een opleidingsbehoefte of vraag over Office? Neem vrijblijvend contact op. Onze opleidingsadviseurs staan klaar om je te helpen, een afspraak maken kan natuurlijk ook.


Je kunt bellen op 040-2924747 of e-mail naar info@the-academy.nl.Office opleidingsconceptenOverweeg je een office training als e-learning te volgen?


Of gaan jullie van een ouder office pakket migreren “overstappen” naar een nieuwe office pakket? Daar bieden wij speciale trainingen voor aan.
Ook kun je een office training in je eigen tempo, onder begeleiding van een docent volgen.


Klik hier voor de opleidingconcepten van Office trainingen.


Office trainingen in het Open roosterKlik in onderstaand overzicht op een office programma om de open rooster trainingen te bekijken.