@The Academy zoeken

Persoonlijke Vaardigheden TrainingenIT is, meer dan ooit, in beweging. Technische infrastructuren zijn cruciaal voor bedrijfsprocessen en worden steeds complexer. Beschikbaarheids- en beveiligingseisen stijgen. De gebruikersorganisatie wil digitalisering, mobiliteit, flexibiliteit en vrijheid. Aan de IT’ers de schone taak om dat bij elkaar te brengen.

Omdat organisaties steeds meer externe expertise of beheerde IT-diensten gebruiken, verschuift de balans van technisch IT-beheer naar innovatie en regie.
Persoonlijke vaardigheden trainingen @The Academy

De rol van IT-beheerders beweegt richting advies, functioneel beheer, architectuur en IT-governance. De rol van consultants, engineers en developers bij IT-dienstverleners beweegt ook. Ze hebben niet alleen technische kennis nodig, maar ook meer persoonlijke vaardigheden.


Klanten verwachten tegenwoordig niet alleen een technische ‘kunstje’. Ze verwachten een professional die meedenkt. Bijvoorbeeld om vragen zoals “Wat betekent een transitie naar de cloud voor de organisatie?” of “Hoe ondersteunt IT de bedrijfsprocessen?” te helpen beantwoorden. De IT-professional moet dan de juiste vragen kunnen stellen en informatie begrijpelijk weten over te brengen.


De waarde van IT’ers wordt tegenwoordig bepaald door de technische kennis én persoonlijk vaardigheden in hun gereedschapskist.

Persoonlijke leerdoelen staan centraal bij onze Persoonlijke Vaardigheden trainingen. Onder begeleiding van ervaren en gedreven trainers komen nieuwe perspectieven en praktische handvatten aan bod om jou of je medewerkers naar een hoger plan te tillen.

Het is belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plaats in de organisatie zitten en dat de organisatie een actief scholings- en employabilitybeleid voert. Leren en blijven ontwikkelen is voor de organisatie en de medewerkers van groot belang. Goed en up-to-date geschoolde medewerkers zorgen voor betere bedrijfsprestaties en maken het verschil.

Wil je effectiever functioneren en beter samenwerken met collega’s en klanten?

Bekijk de mogelijkheden van de Persoonlijke Vaardigheden trainingen of neem contact op met een opleidingsadviseur.

René Voortwist - Trainer Soft Skills

René Voortwist - Soft Skills trainer


(Klik voor meer info op de foto)