ARE YOU READY TO UNLOCK
YOUR COMPANY'S POTENTIAL?

Unlock Company's potential

Company Training Card


De Company Training Card geeft uw medewerkers één heel jaar lang een vaste korting op ons complete assortiment van trainingen.

De Company Training Card kunt u inzetten voor alle open rooster trainingen die @The Academy op haar website aanbiedt. Dit kunnen technische trainingen zijn op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft, VMWare, Citrix, Cisco maar ook trainingen zoals ITIL, Prince2, Agile Scrum.

Meer info Company Card

Wereldbol met toetsenbord en muis

Software Assurance TrainingsvouchersMicrosoft heeft voor haar klanten de mogelijkheid om software die nog aangeschaft moet worden, in de licentieovereenkomst onder Software Assurance te brengen.

Software Assurance is een uniek onderhoudsprogramma van Microsoft Volume Licensing. Het helpt uw bedrijf de door u gekozen technologie beter te implementeren, de kennis van het IT-personeel te verruimen, de kosten voor ondersteuning te verlagen en migraties beter te plannen en uit te voeren. Software Assurance helpt u het maximale uit uw software-investeringen te halen.

Meer info SA Vouchers

Man die aan van alles denkt

SubsidiesDe kosten voor training of opleiding hoeft u in veel gevallen niet volledig zelf te betalen.

Zo zijn scholingskosten vaak aftrekbaar van de belasting en soms kom je zelfs in aanmerking voor vergoeding of subsidies vanuit brancheverenigingen, technologie-leveranciers of overheden. We hebben de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Meer info Subsidies

Open boek met leesbril en potlood