@The Academy zoeken
ARE YOU READY
TO UNLOCK YOUR POTENTIAL?

Unlock your potential

Gebruik de opleidingstool


Met de opleidingstool helpen we jou beter een keuze te maken welke training het beste past bij jouw situatie. Maak op elke pagina een keuze, ga op onderzoek uit wat er allemaal is en doe kennis op van allerlei soorten trainingen en opleidingtrajecten. De opleidingstool is volledig gratis.

Naar Opleidingstool

Wereldbol met toetsenbord en muis

Man die aan van alles denkt

Onbeperkt trainen met de Trainingskaart


Voor iedere professional is een leven lang leren een must om je kennis en vaardigheden actueel te houden in een snel veranderende samenleving. Juist daarom heeft @The Academy voor u de trainingskaart ontwikkeld zodat u een jaar lang onbeperkt kunt trainen voor een vast bedrag.

Naar Onbeperkt trainen 2020

MOOC Microsoft Online Open Leerportaal


MOOC staat voor Massive Open Online Content. De trainingen die Microsoft via ons platform aanbiedt zijn dus voor een groot publiek toegankelijk en voor iedereen gratis. Door middel van online content kun je zelf, op je eigen tempo, studeren. De meeste MOOC’s zijn opgebouwd uit video content en uit te voeren opdrachten waarbij je oefent met wat je geleerd hebt in de video’s. Omdat er een breed scala aan trainingen beschikbaar is vind je al snel een training die jou ligt.

Naar Online leerportaal

Open boek met leesbril en potlood