Search

Onbeperkt trainen als overlevingsstrategie

Onze missie


"Onze missie is bedrijven en hun medewerkers helpen kansen te creëren door hen in staat te stellen bij te blijven in de technologische ontwikkelingen.

Een leven lang leren is een commitment en een reis die we graag samen met jou invulling geven. Dit realiseren wij door het aanbieden van bewezen en unieke leermethoden die aansluiten bij jouw wensen, tempo en budget."


Een andere kijk op IT opleidingen.


Wat levert IT kennisontwikkeling nu echt op? Wie daar anders naar durft te kijken komt tot de conclusie dat IT opleidingen veel hogere doelen dienen en antwoorden geven aan herkenbare ondernemersvraagstukken. Vier voorbeelden:

1. Top prioriteit: De uitdaging om goed personeel te vinden


De economie trekt aan, met als keerzijde dat het vinden van goed personeel uitdagender wordt. Naar deze uitdaging kan je op twee manieren kijken. Enerzijds kunnen organisaties die hun bestaande IT personeel goed opleiden juist nu een grotere voorsprong nemen op concurrenten. Anderzijds zullen nieuwe IT medewerkers veel liever werken in een omgeving waar veel kennis aanwezig is. Kennis trekt kennis aan. Er is immers keuze genoeg.

2. Innoveren en disruptieve business modellen voorkomen door zelf disruptief te zijn


Het onderbuikgevoel dat je niet zeker weet of je plotseling door een nieuwe speler op de markt ingehaald kan worden. Dat is voor veel bedrijven herkenbaar. Innoveren kan niet meer zonder de inzet van technologie, maar zeker ook niet zonder methodieken om sneller ideeën van prototype tot eindproduct te ontwikkelen. Dat is waarom het bij IT opleidingen niet alleen gaat om ‘de nieuwste techniek’, maar ook om methodiek zoals Agile scrum die snellere innovatie mogelijk maakt.

3. Andere manieren om klanten binnen te halen


Waar het tegenwoordig om gaat zijn goede klantervaringen, de zogenaamde user experiences. Hoe dat gebeurt? Door IT’ers die klantvriendelijke gebruikersinterfaces bouwen, in de vorm van apps of websites. Maar er is meer. Er ontstaan nieuwe manieren van samenwerking. Zo zijn er steeds meer ZZP’ers in Nederland die op digitale platformen gezamenlijk één grote professionele organisatie vormen. Een marketingplatform, een platform voor ontwerpers of een programmeercollectief. IT speelt een cruciale rol in vernieuwende en vooral andere manieren om deze extra business te genereren. Wie dat begrijpt kan plotseling een voorsprong creëren.

4. Digitale veiligheid


Voor iedere organisatie uiterst actueel en uitdagend. Enerzijds groeit de hoeveelheid aan digitale data exponentieel en anderzijds worden ook steeds meer apparaten, denk aan IoT, gekoppeld aan onze netwerken. Hackers krijgen daardoor steeds meer kansen om binnen te dringen, niet alleen via werkplekken, maar ook via smartphones, applicaties, databases en apparaten die je over het hoofd hebt gezien. Zonder actuele kennis over digitale veiligheid wordt de kans op digitale inbraken vele malen groter. Misschien is het antwoord wel om een IT opleiding te volgen om in de huid van de hacker te kunnen kruipen.

Laat IT opleidingen geen sluitpost zijn op de begrotingDit is waarin we echt anders zijn


Voor het 5e jaar op rij maken wij een leven lang leren eenvoudig en overzichtelijk door onbeperkt trainen in klassikale vorm aan te bieden.

Investeer in een leven lang leren

Laat je adviseren door een opleidingsadviseur(Klik op een foto voor meer info)

Pim Huskes

Leo Cuijpers