Informatie Software Assurance Vouchers

Gratis trainen met Microsoft Trainings Vouchers

Software Assurance is een uniek onderhoudsprogramma van Microsoft Volume Licensing.

NIEUWS: Software Assurance gaat stoppen. Lees verder

Microsoft heeft voor haar klanten de mogelijkheid om de aan te schaffen software in de licentieovereenkomst met Microsoft onder Software Assurance te brengen.

Het helpt uw bedrijf met:

  • de door u gekozen technologie beter te implementeren
  • de kennis van het IT-personeel te verruimen
  • de kosten voor ondersteuning te verlagen
  • en migraties beter te plannen en uit te voeren

"Software Assurance helpt u het maximale uit uw software-investeringen te halen."

Software Assurance Vouchers

Microsoft Volume Licensing onderhoudsprogramma voordelen

U heeft binnen dit programma recht op onder andere de laatste versies van software en profiteert u – afhankelijk van uw contracttype – van verschillende Software Assurance voordelen zoals:

  • gratis trainingsdagen
  • gratis consultancydagen
  • en diverse gratis e-Learningmodules

Voor de gratis trainingsdagen ontvangt u Software Assurance Training Vouchers.

Afhankelijk van uw overeenkomst kan het aantal vouchers flink oplopen.

Gratis trainen? Verzilver dan uw Software Assurance vouchers!

U kunt uw Software Assurance Training Vouchers inzetten bij bijna iedere technische training uit het Microsoft Official Curriculum (MOC).

Het is niet mogelijk de trainingsvouchers te gebruiken voor Eindgebruikers trainingen voor de Office productenrange. Tevens zijn de vouchers niet inwisselbaar voor MTA trainingen of Microsoft Examens.

De voucher geldt voor klassikale TimeSaver trainingen, Individueel Begeleide Trainingen en Blended trainingen van Microsoft curriculum dat @The Academy voert. Bij inschrijving kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van Software Assurance vouchers door het "vinkje" aan te zetten bij de vraag of u gebruik wilt maken van Software Assurance Vouchers.

Hoeveel vouchers heb ik nodig?

Het aantal dagen van de MOC training is bepalend voor het aantal benodigde Sofware Assurance vouchers. Mocht u nu niet voldoende vouchers hebben voor de hele training dan is dat geen enkel probleem. Voor het aantal dagen dat u geen Vouchers inwisselt, ontvangt u een factuur.

Kunnen vouchers ook ingezet worden voor certificeringsbundels?

U kunt uw Software Assurance Vouchers ook inzetten voor alle certificeringsbundels en andere leervormen die @The Academy aanbiedt.

Voor onderdelen binnen de specifieke leervorm of bundel die niet vallen onder een Microsoft Software Assurance Training Voucher, ontvangt u een factuur.

Over hoeveel vouchers beschikt onze organisatie?

Microsoft heeft voor haar licentie houders een speciale portaal ontwikkeld. Hierop vindt u alle relevante informatie over uw Microsoft licenties. Indien uw organisatie een licentie onder Software Assurance heeft kunt u ook terugvinden hoeveel vouchers er nog beschikbaar zijn. Het portaal is toegankelijk met een inlognaam en wachtwoord. Zorg dat uw uw Microsoft ID en licentienummer bij de hand heeft. Indien u deze niet heeft adviseren wij u dit na te vragen bij uw inkoopafdeling. Klik hier voor de Microsoft licentie portaal

Zet de vouchers op tijd in

Vouchers verlopen na bepaalde tijd. Ook bij het aangaan van een nieuwe Microsoft licentieovereenkomst verlopen de vouchers.

Hoe activeer ik vouchers?

  • Als u ingelogd bent op de Microsoft Licentie portaal dan kunt u het aantal benodigde vouchers toekennen voor diegene die de training gaat volgen
  • Het systeem koppelt een code aan het emailadres van de deelnemer voor het aantal SA vouchers
  • Deze code en de naam en emailadres van de deelnemer kunt u dan doorgeven aan @The Academy

Hieronder treft u een voorbeeldscherm van het Microsoft Volume Licentie portaal

demo activeren SA vouchers

Waarom trainen?

Netwerk- en systeembeheerders zorgen voor het dagelijkse onderhoud en beheer van een computernetwerk of computersysteem; de ruggengraat van de organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor de helpdesk of het systeembeheer, en zorgen ervoor dat een of meerdere computersystemen of -netwerken optimaal functioneren en goed beveiligd zijn.

Het is van het grootste belang voor het succes van een organisatie dat netwerk- en systeembeheerders op de hoogte zijn van de meest actuele stand van zaken op hun vakgebied. Training en certificering verhogen de effectiviteit van het systeem en hebben daarom direct invloed op de effectiviteit en productiviteit van de organisatie.

Hulp nodig?

Graag helpen en adviseren we u om uw Software Assurance Vouchers zo slim en efficiënt mogelijk in te zetten in de specifieke situatie binnen uw organisatie. Onze opleidingsadviseurs helpen u graag in een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van dit (telefonisch) gesprek kunnen we u adviseren hoe u het best gebruik kunt maken van de Software Assurance vouchers en daarmee de vereiste kennis van uw afdeling borgen met een minimale investering, om implementaties, projecten en migraties succesvol en binnen de planning te realiseren!

E-mailadres
Voornaam
Bedrijf
Achternaam
Telefoon
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!
Waarom @The Academy?
Hoge klanttevredenheid
8,7 uit 3155 evaluaties
Spreiden van lesdagen
flexibiliteit voor uw gemak
Persoonlijk advies
bij het zoeken van de juiste training
Virtueel trainen
voor alle klassikale en blended trainingen